HACCP CATERING of contract catering
 
Neem geen risico met uw HACCP!

GA DIGITAAL MET UW HACCP IN DE CATERING, HANDIG VOOR ONDERWEG!
Beste ondernemer in de catering,

De meeste koks staan er niet om te springen om hun HACCP-verplichtingen bij te houden. Daarom is Hygiënecode Online is ontwikkeld; een digitaal systeem dat zelf bepaalt wat er die dag moet gebeuren aan schoonmaakwerkzaamheden en temperatuurmetingen. Zo worden ondernemers geholpen om alle lijsten op de juiste dag en tijd bij te houden.

Hygiënecode-online is een nieuwe, digitale methode om perfect te voldoen aan alle HACCP-eisen. Geen losse papieren meer, geen zaken die vergeten kunnen worden, geen onduidelijkheden of misverstanden over de werkwijze. Altijd, iedere dag, voor iedere medewerker, voor iedere vestiging.

Als cateraar bent u vaak onderweg en is het ook handig om dan in het systeem te werken. Ga voor een GRATIS proefaccount naar Hygiënecode online. of klik op onderstaande foto.

hygienecode online

HACCP opslag van goederen overzichtelijk in één digitaal systeem

Het werken met eet- en drinkwaren brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Horecabedrijven moeten daarom werken conform richtlijnen die zijn vastgelegd in een  HACCP hygiënecode. Ons systeem biedt onder andere de mogelijkheid om de opslag van goederen digitaal goed in beeld te brengen. Hiermee kunnen bedrijven aantonen dat ze hygiënisch werken en risico’s onder controle te hebben. Ook in het logistieke proces van vleesgrondstoffen en vleeswaren is voedselveiligheid een belangrijk onderwerp. Worden uw producten op de juiste wijze vervoerd? Niet alleen voor producenten van voedingsmiddelen is HACCP een wettelijke verplichting; dit geldt ook voor bedrijven die actief zijn in transport, opslag van goederen en/of distributie van levensmiddelen.

 

Uw HACCP opslag van goederen perfect op orde

De NVWA stelt specifieke eisen aan de opslag van goederen, want een bedrijf dient zoveel mogelijk risico’s te beperken die verbonden zijn aan de opslag van goederen. De basisvoorwaarden rondom hygiëne dienen een goede invulling te geven aan de staat van onder meer loodsen, magazijnen, koel- en vriescellen maar ook persoonlijke hygiëne en algemene hygiëne is belangrijk. Een schone en opgeruimde opslagplaats vermindert het risico van besmettingen van de grondstoffen en eindproducten. Ons online systeem voldoet aan alle voorwaarden die de NVWA stelt om uw HACCP perfect op orde te hebben.

Wij hebben een basispakket met een aantal modules zoals ontvangst leveringen, registratie goedgekeurde leveranciers, temperatuurmeting van levensmiddelen en nog veel meer. U kunt dit pakket uitbreiden als daar behoefte aan is. HACCP opslag van goederen zorgt voor een veilige basis en betekent een stukje zorgeloos ondernemen.

De preventieve werking van HACCP

Het NVWA voert op regelmatige basis controles uit. Controles vormen een belangrijk instrument om te bevorderen dat ondernemers de op hen van toepassing zijnde wet- en regelgeving naleven. Sommige regels zijn vastgelegd in de hygiënecode. Branches zoals de horeca, tuinbouw, akkerbouw en detailhandel hebben zo’n hygiënecode. Hierin staan alle processen beschreven die van belang zijn voor de betreffende branche. Het is gebaseerd op de Europese wetgeving. Met ons systeem kunt u op gepaste wijze aantonen dat u deze basisvoorwaarden en processen tot in de puntjes beheerst.

Veilig voedsel is voor iedereen belangrijk. HACCP heeft vooral een preventieve werking, want tijdens de opslag van goederen kan er altijd is misgaan. Als u zich aan de regels houdt, dan zult u al snel ontdekken waar de knelpunten zitten. Daar kunt u op anticiperen. Door tijdig maatregelen te nemen, kunt u bijvoorbeeld voorkomen dat voedsel besmet raakt. Goede hygiëne staat voorop, want vooral vuil is een grote veroorzaker van bacteriën. Neem geen risico met uw HACCP en neem vandaag nog een abonnement. Verder op onze website kunt u keuze maken uit de modules, want wij leveren een systeem op maat. Hebt u hulp nodig, neemt u dan gerust contact met ons op. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u zeker een goed advies geven. Graag tot ziens.

 

NVWA Hygienecode online

HACCP formulieren

ALLERGENEN oplossing en HACCP oplossing in 1 systeem:

Hygiënecode online en het Allergenen Management Systeem slaan de handen ineen. Doordat beide systemen met elkaar gaan samenwerken is er een nóg completer digitaal voedselveiligheidspakket ontstaan. Dit zijn dé (digitale) oplossingen voor de food-professional van tegenwoordig! Iedereen die op een professionele wijze met voedselveiligheid omgaat weet dat alle bijkomende (verplichte) registraties vaak een tijdrovende en dagelijks terugkerende bezigheid is. Door gebruik te maken van deze gebruiksvriendelijke, intelligente, maar vooral ook betaalbare software oplossingen is het uitvoeren van deze registraties snel en efficiënt uitgevoerd. Bovendien voldoet u hiermee direct aan de wettelijke eisen die aan deze registraties worden gesteld. 

Allergenen Management Systeem:

Eenvoudig, snel en volledig allergenen-beheer
AMS is een handig online programma waarmee u met een paar muisklikken uw allergenen in al uw producten of gerechten inzichtelijk maakt. U bespaart hiermee de nodige tijd en kosten. Binnen 3 stappen voert u eenvoudig uw gerechten of producten in. De intelligente software houdt voor u bij in welk product of gerecht welke allergenen verwerkt zijn. Als uw klant vraagt welke allergenen er in uw gerechten verwerkt zijn kunt u hier direct antwoord op geven.


Hygiënecode Online:
HACCP formulieren digitaal
Alle hygiënecodes zijn vertaald naar een digitaal systeem. Completer is er niet!  Al je papierenrompslomp is nu simpel digitaal bij te houden door iedereen die werkzaam is in het bedrijf. Door digitaal te gaan werken is er nu elk moment controle op je verplichte formulieren. Voor alle medewerkers een duidelijke taakverdeling, zorgt voor meer overzicht in de uit te voeren werkzaamheden.. Hygiënecode online is niet alleen het systeem! Door duidelijk advies en digitaal werken behaalt u de beste resultaat in uw kostenbesparing. En verbetert uw kwaliteit! Hygiëne is tenslotte een onderdeel van uw kwaliteit!

Zorg ervoor dat u het op deze onderdelen goed geborgd heeft en voorkom daarmee fouten in uw allergenen informatie en in uw HACCP verplichtingen. Probeer daarom deze digitale oplossing voor uw complete “Keuken management”  Van receptenboek tot ontvangst goederen, van temperatuurregistratie tot allergenen-beheer. 


Nu alles onder één (digitaal) dak! 

HACCP WINKEL:

Nu is er ook onze HACCP winkel voor opleidingen, abonnementen ect.

NAAR HACCP WINKEL